Knowledgebase
Bredero-Media Group > Help Desk > Knowledgebase

Search help:


Mijn proeflicentie op ESET NOD32 loopt af, wat nu ?

Solution

Wij hebben tijdens de reparatie een 1 maand proeflicentie van ESET NOD32 Anti-Virus op jou computer geinstalleerd, na 1 maand zal deze het niet meer doen en zal het programma vragen of je een 1 jaar licentie wilt kopen.

Als je dit via de website van ESET doet ? en je krijgt problemen met je virusscanner ? dan bieden zei jou geen ondersteuning/hulp aan, bestel je het product via ons ? dan krijg je van ons GRATIS hulp bij problemen/vragen m.b.t. de virusscanner.

Heb je het product bij ons besteld en krijg je toch een virus ? dan is dit zeer vervelend en halen wij graag 1x per jaar gratis het virus voor je van jou computer af. (een kosteloze virus controle dus, normaal kost dit: € 35,-)


Wij raden je daarom aan ? verleng en/of bestel je ESET NOD32 Anti-Virus licentie bij ons en wij regelen de rest. (wij hanteren dezelfde tarieven als ESET)Je kunt een ticket insturen of telefonisch contact met ons opnemen (074-2470420), wij vertellen je dan graag de prijs van een 1 jarige licentie en kunnen dit direct voor je regelen.


Wij zijn al enkele jaren achter elkaar een Gouden dealer van ESET, dit betekend dat wij de hoogst haalbare partner status hebben wat staat voor: perfecte service, goede garantie en meer punten.

 
Was this article helpful? yes / no
Related articles Ik heb een NOD32 licentie ontvangen en nu ?
Krijg ik garantie ?
Hebben jullie op dit moment acties?
Krijg ik garantie ?
Waarom zou ik bij jullie mijn computer laten repareren ?
Article details
Article ID: 39
Category: Computer Reparatie
Rating (Votes): Article rated 3.1/5.0 (21)

 
« Go back