Knowledgebase
Bredero-Media Group > Help Desk > Knowledgebase

Search help:


Wat zijn de tarieven?

Solution

Computer Advies: €60,- per uur*
Intern Kant&klaar basis instellen: €45,-
Intern Data overzetten: €45,- mits de computer normaal opstart, anders: €60,- | Bij Apple/Linux: €90,-

Heeft u de apparatuur elders aangeschaft en kiest u voor kant&klaar instellen en/of data overzetten? dan zullen onderstaande tarieven van toepassing zijn:

Intern Kant&klaar instellen: €60,-
Intern Data overzetten: €70,- (bij Apple/Linux: €90,-)

Indien u reeds zelf een poging ondernomen heeft m.b.t. instellen of later alsnog besluit het door ons te laten doen? dan is het o.b.v. regulier uurtarief.

Kiest u ervoor om niet een product/dienst bij ons af te nemen? dan zullen er advieskosten in rekening worden gebracht. Advies is alleen kosteloos als er binnen 2 weken een product/dienst afgenomen en afgerond wordt.

(bent u niet akkoord met onze 1e offerte? dan zullen wij kosteloos een 2e offerte voor u maken. Let op! verzoekt u ons 3x of vaker een nieuwe offerte te maken? dan zullen wij advieskosten in rekening brengen)

95% van onze klanten gaat akkoord met onze 1e offerte, het komt nauwelijks tot nooit voor dat mensen meer dan 2 offertes nodig hebben om een geschikte machine te vinden.


U heeft  een machine elders aangeschaft en vraagt ons om de garantie te regelen? dat kan, in dat geval berekenen wij onderstaande kosten:

- Uurtarief Computer Reparatie: €60,-
- Doorberekening van eventuele 0900 kosten
- Doorberekening van eventuele verzendkosten
- Data veiligstellen/recovery: €70,- (Windows) bij Apple/Linux: €90,-Bovenstaande bedragen zijn voor zowel particulieren als bedrijven excl. BTW


*Indien u ons verzoekt mee te gaan naar een winkel? dan berekenen wij bovenop onze Advieskosten €0,50 per gereden kilometer + €22,50 per uur aan reistijd, met een minimum van een half uur. (wij hanteren geen minimum aantal gereden kilometers, deze tarieven zijn excl. BTW)

 
Was this article helpful? yes / no
Related articles Apparatuur aanschaffen, hoe zit het met garantie?
Kant&klaar instellen, wat is dat?
Data overzetten, wat is dat?
Wat zijn jullie tarieven ?
Hoe snel is mijn computer klaar ?
Article details
Article ID: 121
Category: Computer Advies
Rating (Votes): Article rated 3.7/5.0 (19)

 
« Go back