Knowledgebase
Bredero-Media Group > Help Desk > Knowledgebase

Search help:


Apparatuur aanschaffen, hoe zit het met garantie?

Solution

Als u apparatuur bij ons aanschaft, is de standaard Europese 2 jaar wettelijke fabrieksgarantie van toepassing. (op een batterij respectievelijk: 6 maanden)

Consumenten hebben recht op 2 jaar wettelijke fabrieksgarantie op apparatuur*
Bedrijven hebben recht op 1 jaar wettelijke fabrieksgarantie op apparatuur, tenzij fabrikant anders bepaalt of aanvullende garantie is bijgekocht.

Bij ons krijgt u echt de fabrieksgarantie! wij retourneren producten altijd naar de originele fabrikant, zodat u altijd de wettelijke fabrieksgarantie behoud en nooit voor nare verrassingen komt te staan.

Op software wordt overigens geen garantie gegeven, de fabrikanten geven alleen garantie op de hardware (onderdelen)

Als de laptop buiten garantie valt of u wilt deze op eigen kosten laten repareren omdat u niet wilt wachten op de fabrikant? (opsturen/retourneren etc.) dan wordt de machine op uw verzoek door ons gerepareerd.


Als u naast de apparatuur ook de kant&klaar instellen dienst bij ons afneemt? dan heeft u binnen het garantietermijn recht op 1x herhaling van de kant&klaar instellen dienst.

Wat houdt dit in?

Gaat uw apparatuur defect en valt de reparatie onder de wettelijke fabrieksgarantie. (of extra aangekochte garantie) dan zullen wij kosteloos de volgende zaken uitvoeren.

- back-up maken van uw data (tenzij u destijds geen "data overzetten" heeft besteld)
- machine opsturen naar de fabrikant
- bij terugkomst van de machine, deze volledig kant&klaar instellen en alle data terugzetten
- pc kosteloos bij u terugbezorgen

Gaat uw machine 2x kapot binnen de fabrieksgarantie? dan zullen wij voor de 2e keer opnieuw instellen/data overzetten wel de normale kosten in rekening brengen. Heeft u destijds geen "data overzetten" erbij besteld en heeft u hier wel interesse in? dan bedragen de kosten: €70,- (tarief data recovery)


*tenzij anders aangegeven in de offerte, wij leveren naast particuliere modellen ook zakelijke modellen aan consumenten. (in het laatste geval is de zakelijke garantie van toepassing)

 
Was this article helpful? yes / no
Related articles Kant&klaar instellen, wat is dat?
Wat zijn de tarieven?
Data overzetten, wat is dat?
Krijg ik garantie ?
Krijg ik garantie ?
Article details
Article ID: 120
Category: Computer Advies
Rating (Votes): Article rated 3.5/5.0 (16)

 
« Go back